Tyger i Vedum

Annons:
Bra och billiga tyger i Vedum - här hittar du alla tygaffärer i Vedum som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vedum. Om du är boende i eller i närheten av Vedum och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vedum som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vedum så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vedum inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vedum.
Annons:

Tyg i Vedum

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vedum. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vedum hos dessa sy- och tygbutiker i Vedum.

Trolltyget HB
Elingsvägen 2
534 60 Vedum

Annons:

Sybehör i Vedum

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vedum så hittar du i de flesta tygaffärer i Vedum från listan ovan också sybehör i Vedum. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vedum som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vedum för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vedum.

Tygfakta om orten Vedum

I Vedum finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vedum. Nedan finns en del allmän information om Vedum.

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vedum om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vedum.

Sammanlagt hittade vi i Vedum 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vedum. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vedum som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vedum.