Tyger i Torslanda

Annons:
Bra och billiga tyger i Torslanda - här hittar du alla tygaffärer i Torslanda som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Torslanda. Om du är boende i eller i närheten av Torslanda och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Torslanda som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Torslanda så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Torslanda inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Torslanda.
Annons:

Tyg i Torslanda

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Torslanda. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Torslanda hos dessa sy- och tygbutiker i Torslanda.

KarMa Garn & Tillbehör
Gösta Andrées Gata 2
423 36 Torslanda


Hemtex
Flygfältsgatan 30
423 37 Torslanda


Iems Tygboutique Aktiebolag
Gamla Flygplatsvägen 0
423 37 Torslanda

Annons:

Sybehör i Torslanda

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Torslanda så hittar du i de flesta tygaffärer i Torslanda från listan ovan också sybehör i Torslanda. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Torslanda som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Torslanda för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Torslanda.

Tygfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Torslanda. Nedan finns en del allmän information om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du också ta del av mer info om Torslanda om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Torslanda.

Sammanlagt hittade vi i Torslanda 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Torslanda. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Torslanda som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Torslanda.