Tyger i Timmele

Annons:
Bra och billiga tyger i Timmele - här hittar du alla tygaffärer i Timmele som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Timmele. Om du är boende i eller i närheten av Timmele och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Timmele som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Timmele så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Timmele inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Timmele.
Annons:

Tyg i Timmele

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Timmele. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Timmele hos dessa sy- och tygbutiker i Timmele.

Lidéns Teckenilvaror
Nöre Bäckadal 6741
523 92 Timmele


Gösta Åbergs Tapetserarverkstad
Bjättlunda 101
523 92 Timmele

Annons:

Sybehör i Timmele

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Timmele så hittar du i de flesta tygaffärer i Timmele från listan ovan också sybehör i Timmele. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Timmele som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Timmele för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Timmele.

Tygfakta om orten Timmele

I Timmele finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Timmele. Nedan finns en del allmän information om Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Timmele om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Timmele.

Sammanlagt hittade vi i Timmele 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Timmele. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Timmele som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Timmele.