Tyger i Tidaholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Tidaholm - här hittar du alla tygaffärer i Tidaholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tidaholm. Om du är boende i eller i närheten av Tidaholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tidaholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tidaholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tidaholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tidaholm.
Annons:

Tyg i Tidaholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tidaholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tidaholm hos dessa sy- och tygbutiker i Tidaholm.

Teckenilstugan
Södra Kungsvägen 9
522 34 Tidaholm


Möbel-Köp
Ramstorpsvägen 2
522 32 Tidaholm


Hjälstad Design, AB
Skörstorp Brunnsgården 1
522 92 Tidaholm

Annons:

Sybehör i Tidaholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tidaholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Tidaholm från listan ovan också sybehör i Tidaholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tidaholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tidaholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tidaholm.

Tygfakta om orten Tidaholm

I Tidaholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tidaholm. Nedan finns en del allmän information om Tidaholm.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tidaholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tidaholm.

Sammanlagt hittade vi i Tidaholm 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tidaholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tidaholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tidaholm.