Tyger i Tibro

Annons:
Bra och billiga tyger i Tibro - här hittar du alla tygaffärer i Tibro som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tibro. Om du är boende i eller i närheten av Tibro och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tibro som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tibro så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tibro inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tibro.
Annons:

Tyg i Tibro

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tibro. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tibro hos dessa sy- och tygbutiker i Tibro.

Möbeldesign i Tibro AB
Järnvägsgatan 19
543 50 Tibro


Ire Möbel AB
Fabriksgatan 5
543 50 Tibro


Lundbergs Möbler AB
Tidavadsgatan 2
543 51 Tibro


Bodénbordet AB
Järnvägsgatan 15
543 50 Tibro


SA Möbler AB
Kyrkefallavägen 3
543 34 Tibro


Sparhuset, Galleri S
Skövdevägen
543 35 Tibro


Eric Svensson Stolfabrik AB
Grönhultsvägen 4
543 51 Tibro

Annons:

Sybehör i Tibro

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tibro så hittar du i de flesta tygaffärer i Tibro från listan ovan också sybehör i Tibro. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tibro som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tibro för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tibro.

Tygfakta om orten Tibro

I Tibro finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tibro. Nedan finns en del allmän information om Tibro.

Tibro är en tätort i Västergötland samt centralort i Tibro kommun, Västra Götalands län. Tibro ligger knappt två mil öster om Skövde. Genom Tibro flyter ån Tidan som har bidragit till ortens namn. Orten är en stationsort då samhället har byggts upp kring järnvägen.

Yta: 737,14 hektar
Invånarantal: 8018, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tibro om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tibro.

Sammanlagt hittade vi i Tibro 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tibro. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tibro som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tibro.