Tyger i Tanumshede

Annons:
Bra och billiga tyger i Tanumshede - här hittar du alla tygaffärer i Tanumshede som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tanumshede. Om du är boende i eller i närheten av Tanumshede och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tanumshede som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tanumshede så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tanumshede inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tanumshede.
Annons:

Tyg i Tanumshede

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tanumshede. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tanumshede hos dessa sy- och tygbutiker i Tanumshede.

Kerstins Tyg & Tråd
Affärsvägen 7
457 30 Tanumshede


Bröderna Gustafssons Tapetserareverkstad AB
Agdas Väg 2
457 32 Tanumshede


Cj Broderiet HB
Affärsvägen 6
457 30 Tanumshede

Annons:

Sybehör i Tanumshede

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tanumshede så hittar du i de flesta tygaffärer i Tanumshede från listan ovan också sybehör i Tanumshede. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tanumshede som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tanumshede för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tanumshede.

Tygfakta om orten Tanumshede

I Tanumshede finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tanumshede. Nedan finns en del allmän information om Tanumshede.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tanumshede om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tanumshede.

Sammanlagt hittade vi i Tanumshede 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tanumshede. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tanumshede som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tanumshede.