Tyger i Stora Höga

Annons:
Bra och billiga tyger i Stora Höga - här hittar du alla tygaffärer i Stora Höga som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Stora Höga. Om du är boende i eller i närheten av Stora Höga och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Stora Höga som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Stora Höga så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Stora Höga inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Stora Höga.
Annons:

Tyg i Stora Höga

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Stora Höga. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Stora Höga hos dessa sy- och tygbutiker i Stora Höga.

Tygmarknaden AB
Västra Torp 119
444 61 Stora Höga

Annons:

Sybehör i Stora Höga

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Stora Höga så hittar du i de flesta tygaffärer i Stora Höga från listan ovan också sybehör i Stora Höga. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Stora Höga som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Stora Höga för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Stora Höga.

Tygfakta om orten Stora Höga

I Stora Höga finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Stora Höga. Nedan finns en del allmän information om Stora Höga.

Stora Höga är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid Bohusbanan, E6 och länsväg 160 omkring 7 km söder om Stenungsund. I Stora Höga ligger Stora Högaskolan, största skolan i Stenungsunds kommun år 2015 med ca 815 elever.

Yta: 242,51 hektar
Invånarantal: 2751, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Stora Höga om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Stora Höga.

Sammanlagt hittade vi i Stora Höga 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Stora Höga. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Stora Höga som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Stora Höga.