Tyger i Skene

Annons:
Bra och billiga tyger i Skene - här hittar du alla tygaffärer i Skene som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skene. Om du är boende i eller i närheten av Skene och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skene som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skene så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skene inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skene.
Annons:

Tyg i Skene

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skene. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skene hos dessa sy- och tygbutiker i Skene.

Retex AB
Industrigatan 17
511 62 Skene


European House of Beds Sweden AB
Industrigatan 10
511 62 Skene


Artwood AB
Industrigatan 19
511 62 Skene

Annons:

Sybehör i Skene

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skene så hittar du i de flesta tygaffärer i Skene från listan ovan också sybehör i Skene. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skene som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skene för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skene.

Tygfakta om orten Skene

I Skene finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skene. Nedan finns en del allmän information om Skene.

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Skene om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skene.

Sammanlagt hittade vi i Skene 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skene. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skene som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skene.