Tyger i Skara

Annons:
Bra och billiga tyger i Skara - här hittar du alla tygaffärer i Skara som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skara. Om du är boende i eller i närheten av Skara och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skara som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skara så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skara inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skara.
Annons:

Tyg i Skara

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skara. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skara hos dessa sy- och tygbutiker i Skara.

Pernilla Ungers Garn & Pyssel
Marumsgatan 16
532 32 Skara


JYSK
Skaraborgsgatan 19
532 30 Skara


Trä-Otto
Västra Gerum Kålltorp
532 95 Skara


Falemo Hus & Interiör AB
Tvärgatan 4
532 30 Skara


Husqvarna Symaskiner
Klostergatan 4
532 30 Skara


Skara Teckenilateljé
Olins Gränd 3
532 32 Skara


Design & sömnad
Klostergatan 4
532 30 Skara

Annons:

Sybehör i Skara

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skara så hittar du i de flesta tygaffärer i Skara från listan ovan också sybehör i Skara. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skara som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skara för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skara.

Tygfakta om orten Skara

I Skara finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skara. Nedan finns en del allmän information om Skara.

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Skara om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skara.

Sammanlagt hittade vi i Skara 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skara. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skara som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skara.