Tyger i Sävedalen

Annons:
Bra och billiga tyger i Sävedalen - här hittar du alla tygaffärer i Sävedalen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sävedalen. Om du är boende i eller i närheten av Sävedalen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sävedalen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sävedalen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sävedalen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sävedalen.
Annons:

Tyg i Sävedalen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sävedalen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sävedalen hos dessa sy- och tygbutiker i Sävedalen.

Andebratts Inredningar, C A
Industrivägen 4
433 61 Sävedalen

Annons:

Sybehör i Sävedalen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sävedalen så hittar du i de flesta tygaffärer i Sävedalen från listan ovan också sybehör i Sävedalen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sävedalen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sävedalen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sävedalen.

Tygfakta om orten Sävedalen

I Sävedalen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sävedalen. Nedan finns en del allmän information om Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du också ta del av mer info om Sävedalen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sävedalen.

Sammanlagt hittade vi i Sävedalen 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sävedalen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sävedalen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sävedalen.