Tyger i Sandared

Annons:
Bra och billiga tyger i Sandared - här hittar du alla tygaffärer i Sandared som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sandared. Om du är boende i eller i närheten av Sandared och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sandared som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sandared så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sandared inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sandared.
Annons:

Tyg i Sandared

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sandared. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sandared hos dessa sy- och tygbutiker i Sandared.

Ah Tyger AB
Industrivägen 8
518 31 Sandared

Annons:

Sybehör i Sandared

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sandared så hittar du i de flesta tygaffärer i Sandared från listan ovan också sybehör i Sandared. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sandared som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sandared för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sandared.

Tygfakta om orten Sandared

I Sandared finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sandared. Nedan finns en del allmän information om Sandared.

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sandared om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sandared.

Sammanlagt hittade vi i Sandared 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sandared. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sandared som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sandared.