Tyger i Partille

Annons:
Bra och billiga tyger i Partille - här hittar du alla tygaffärer i Partille som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Partille. Om du är boende i eller i närheten av Partille och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Partille som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Partille så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Partille inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Partille.
Annons:

Tyg i Partille

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Partille. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Partille hos dessa sy- och tygbutiker i Partille.

Åhléns
Nils Henrikssons Väg
433 35 Partille


JYSK
Gamla Alingsåsvägen 16
433 38 Partille


One Stop Shop
Brodalsvägen 1
433 38 Partille


Sol & Skugga
Brodalsvägen 1D
433 38 Partille


INDISKA
Nils Henrikssons Väg 3
433 35 Partille

Annons:

Sybehör i Partille

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Partille så hittar du i de flesta tygaffärer i Partille från listan ovan också sybehör i Partille. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Partille som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Partille för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Partille.

Tygfakta om orten Partille

I Partille finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Partille. Nedan finns en del allmän information om Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Partille om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Partille.

Sammanlagt hittade vi i Partille 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Partille. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Partille som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Partille.