Tyger i Mellerud

Annons:
Bra och billiga tyger i Mellerud - här hittar du alla tygaffärer i Mellerud som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Mellerud. Om du är boende i eller i närheten av Mellerud och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Mellerud som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Mellerud så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Mellerud inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Mellerud.
Annons:

Tyg i Mellerud

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Mellerud. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Mellerud hos dessa sy- och tygbutiker i Mellerud.

Handarbetsboden Lilla Gränd
Storgatan 17
464 31 Mellerud

Annons:

Sybehör i Mellerud

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Mellerud så hittar du i de flesta tygaffärer i Mellerud från listan ovan också sybehör i Mellerud. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Mellerud som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Mellerud för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Mellerud.

Tygfakta om orten Mellerud

I Mellerud finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Mellerud. Nedan finns en del allmän information om Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Mellerud om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Mellerud.

Sammanlagt hittade vi i Mellerud 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Mellerud. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Mellerud som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Mellerud.