Tyger i Mariestad

Annons:
Bra och billiga tyger i Mariestad - här hittar du alla tygaffärer i Mariestad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Mariestad. Om du är boende i eller i närheten av Mariestad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Mariestad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Mariestad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Mariestad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Mariestad.
Annons:

Tyg i Mariestad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Mariestad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Mariestad hos dessa sy- och tygbutiker i Mariestad.

Sybutiken i Mariestad AB
Kungsgatan 18
542 30 Mariestad


Anders Kampes Spinneriprodukter AB
Kvarnvägen 7
542 73 Mariestad


Margarethas Garn o. Sybehör
Stockholmsvägen 17
542 33 Mariestad


Härvan Garn & Handarbeten
Äskekärr Kringelängen 1
542 95 Mariestad


Mariestads Basar- & Garnaffär
Kyrkogatan 7
542 30 Mariestad


JYSK
Storegårdsvägen 64
542 35 Mariestad


Gårdsbutiken Stallet AB
Jula Säteri
542 93 Mariestad

Annons:

Sybehör i Mariestad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Mariestad så hittar du i de flesta tygaffärer i Mariestad från listan ovan också sybehör i Mariestad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Mariestad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Mariestad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Mariestad.

Tygfakta om orten Mariestad

I Mariestad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Mariestad. Nedan finns en del allmän information om Mariestad.

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Mariestad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Mariestad.

Sammanlagt hittade vi i Mariestad 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Mariestad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Mariestad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Mariestad.