Tyger i Lysekil

Annons:
Bra och billiga tyger i Lysekil - här hittar du alla tygaffärer i Lysekil som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lysekil. Om du är boende i eller i närheten av Lysekil och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lysekil som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lysekil så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lysekil inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lysekil.
Annons:

Tyg i Lysekil

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lysekil. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lysekil hos dessa sy- och tygbutiker i Lysekil.

Mix Interiör
Drottninggatan 40
453 31 Lysekil

Annons:

Sybehör i Lysekil

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lysekil så hittar du i de flesta tygaffärer i Lysekil från listan ovan också sybehör i Lysekil. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lysekil som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lysekil för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lysekil.

Tygfakta om orten Lysekil

I Lysekil finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lysekil. Nedan finns en del allmän information om Lysekil.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lysekil om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lysekil.

Sammanlagt hittade vi i Lysekil 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lysekil. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lysekil som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lysekil.