Tyger i Lindome

Annons:
Bra och billiga tyger i Lindome - här hittar du alla tygaffärer i Lindome som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lindome. Om du är boende i eller i närheten av Lindome och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lindome som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lindome så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lindome inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lindome.
Annons:

Tyg i Lindome

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lindome. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lindome hos dessa sy- och tygbutiker i Lindome.

Gardinbussen i Göteborg
Uggleåsvägen 12
437 93 Lindome


Båt & Heminredning AB
Annestorpsvägen 22
437 33 Lindome

Annons:

Sybehör i Lindome

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lindome så hittar du i de flesta tygaffärer i Lindome från listan ovan också sybehör i Lindome. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lindome som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lindome för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lindome.

Tygfakta om orten Lindome

I Lindome finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lindome. Nedan finns en del allmän information om Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lindome om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lindome.

Sammanlagt hittade vi i Lindome 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lindome. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lindome som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lindome.