Tyger i Lilla Edet

Annons:
Bra och billiga tyger i Lilla Edet - här hittar du alla tygaffärer i Lilla Edet som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lilla Edet. Om du är boende i eller i närheten av Lilla Edet och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lilla Edet som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lilla Edet så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lilla Edet inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lilla Edet.
Annons:

Tyg i Lilla Edet

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lilla Edet. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lilla Edet hos dessa sy- och tygbutiker i Lilla Edet.

Johan Engbergs Antik-ANTIKLADAN
Bliksered 220
463 94 Lilla


M A Broderi Garn
Sätergården 17
463 32 Lilla

Annons:

Sybehör i Lilla Edet

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lilla Edet så hittar du i de flesta tygaffärer i Lilla Edet från listan ovan också sybehör i Lilla Edet. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lilla Edet som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lilla Edet för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lilla Edet.

Tygfakta om orten Lilla Edet

I Lilla Edet finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lilla Edet. Nedan finns en del allmän information om Lilla Edet.

Lilla Edet är en tätort och centralort i Lilla Edets kommun, belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). Det ursprungliga samhället (i dagligt tal kallat enbart Edet) ligger inom Fuxerna socken på östra sidan av Göta älv i kommunens västgötadel.

Yta: 425,93 hektar
Invånarantal: 4862, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lilla Edet om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lilla Edet.

Sammanlagt hittade vi i Lilla Edet 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lilla Edet. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lilla Edet som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lilla Edet.