Tyger i Lerum

Annons:
Bra och billiga tyger i Lerum - här hittar du alla tygaffärer i Lerum som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lerum. Om du är boende i eller i närheten av Lerum och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lerum som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lerum så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lerum inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lerum.
Annons:

Tyg i Lerum

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lerum. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lerum hos dessa sy- och tygbutiker i Lerum.

Göfab Möbler
Lerum Andersvägen 74
443 30 Lerum


Thoréns Markis & Persienn AB
Åsenvägen 2
443 39 Lerum


Rosengången HB
Göteborgsvägen 3
443 30 Lerum


Ljuva Hem Inredning i Lerum AB
Almekärrsvägen 9
443 39 Lerum

Annons:

Sybehör i Lerum

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lerum så hittar du i de flesta tygaffärer i Lerum från listan ovan också sybehör i Lerum. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lerum som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lerum för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lerum.

Tygfakta om orten Lerum

I Lerum finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lerum. Nedan finns en del allmän information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lerum om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lerum.

Sammanlagt hittade vi i Lerum 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lerum. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lerum som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lerum.