Tyger i Kungshamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Kungshamn - här hittar du alla tygaffärer i Kungshamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kungshamn. Om du är boende i eller i närheten av Kungshamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kungshamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kungshamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kungshamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kungshamn.
Annons:

Tyg i Kungshamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kungshamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kungshamn hos dessa sy- och tygbutiker i Kungshamn.

EM Wedels Möbler AB
Parkgatan 47
456 31 Kungshamn

Annons:

Sybehör i Kungshamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kungshamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Kungshamn från listan ovan också sybehör i Kungshamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kungshamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kungshamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kungshamn.

Tygfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kungshamn. Nedan finns en del allmän information om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kungshamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kungshamn.

Sammanlagt hittade vi i Kungshamn 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kungshamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kungshamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kungshamn.