Tyger i Kungälv

Annons:
Bra och billiga tyger i Kungälv - här hittar du alla tygaffärer i Kungälv som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kungälv. Om du är boende i eller i närheten av Kungälv och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kungälv som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kungälv så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kungälv inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kungälv.
Annons:

Tyg i Kungälv

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kungälv. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kungälv hos dessa sy- och tygbutiker i Kungälv.

Terapi & Handarbetsboden
Västra Gatan 60
442 31 Kungälv


Tyg & Ting
Ytterbyvägen 7
442 30 Kungälv


Hemtex
Gymnasiegatan 4
442 34 Kungälv


Amro Heminredning AB
Västra Gatan 31
442 31 Kungälv

Annons:

Sybehör i Kungälv

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kungälv så hittar du i de flesta tygaffärer i Kungälv från listan ovan också sybehör i Kungälv. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kungälv som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kungälv för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kungälv.

Tygfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kungälv. Nedan finns en del allmän information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kungälv om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kungälv.

Sammanlagt hittade vi i Kungälv 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kungälv. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kungälv som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kungälv.