Tyger i Kinna

Annons:
Bra och billiga tyger i Kinna - här hittar du alla tygaffärer i Kinna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kinna. Om du är boende i eller i närheten av Kinna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kinna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kinna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kinna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kinna.
Annons:

Tyg i Kinna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kinna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kinna hos dessa sy- och tygbutiker i Kinna.

JYSK
Fritslavägen 13
511 57 Kinna


Kvadrat AB
Lyddevägen 17
511 58 Kinna


LS Gardiner
Bangatan 8
511 54 Kinna


Margret Gardinkonfektion AB
Lyddevägen 8
511 58 Kinna


Kinna Garn
Ånäsvägen 1
511 56 Kinna


Viskadalens Möbler AB
Backagårdsgatan 1
511 57 Kinna

Annons:

Sybehör i Kinna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kinna så hittar du i de flesta tygaffärer i Kinna från listan ovan också sybehör i Kinna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kinna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kinna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kinna.

Tygfakta om orten Kinna

I Kinna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kinna. Nedan finns en del allmän information om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kinna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kinna.

Sammanlagt hittade vi i Kinna 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kinna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kinna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kinna.