Tyger i Karlsborg

Annons:
Bra och billiga tyger i Karlsborg - här hittar du alla tygaffärer i Karlsborg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Karlsborg. Om du är boende i eller i närheten av Karlsborg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Karlsborg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Karlsborg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Karlsborg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Karlsborg.
Annons:

Tyg i Karlsborg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Karlsborg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Karlsborg hos dessa sy- och tygbutiker i Karlsborg.

Tråd & Knåp Tapetserarverkstad
Björkstigen 5
546 30 Karlsborg


Evas Gardinbutik
Kungsgatan 10
546 30 Karlsborg


Pers Ram & Glas AB
Björkstigen 13B
546 30 Karlsborg


Mias Kläder och Handarbete
Storgatan 62B
546 32 Karlsborg

Annons:

Sybehör i Karlsborg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Karlsborg så hittar du i de flesta tygaffärer i Karlsborg från listan ovan också sybehör i Karlsborg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Karlsborg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Karlsborg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Karlsborg.

Tygfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Karlsborg. Nedan finns en del allmän information om Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Karlsborg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Karlsborg.

Sammanlagt hittade vi i Karlsborg 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Karlsborg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Karlsborg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Karlsborg.