Tyger i Kållered

Annons:
Bra och billiga tyger i Kållered - här hittar du alla tygaffärer i Kållered som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kållered. Om du är boende i eller i närheten av Kållered och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kållered som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kållered så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kållered inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kållered.
Annons:

Tyg i Kållered

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kållered. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kållered hos dessa sy- och tygbutiker i Kållered.

Myrins Teckenil - Tyglagret i Kållered AB
Bangårdsvägen 39C
428 36 Kållered


JYSK
Ekenleden 8
428 36 Kållered


Sängjätten
Bangårdsvägen 37
428 36 Kållered


IKEA
Ekenleden
428 36 Kållered


Bra Sommarmöbler i Gbg AB
Gamla Riksvägen 151
428 36 Kållered

Annons:

Sybehör i Kållered

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kållered så hittar du i de flesta tygaffärer i Kållered från listan ovan också sybehör i Kållered. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kållered som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kållered för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kållered.

Tygfakta om orten Kållered

I Kållered finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kållered. Nedan finns en del allmän information om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kållered om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kållered.

Sammanlagt hittade vi i Kållered 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kållered. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kållered som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kållered.