Tyger i Källby

Annons:
Bra och billiga tyger i Källby - här hittar du alla tygaffärer i Källby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Källby. Om du är boende i eller i närheten av Källby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Källby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Källby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Källby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Källby.
Annons:

Tyg i Källby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Källby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Källby hos dessa sy- och tygbutiker i Källby.

Annexet
Västerplana Annexet
533 93 Källby

Annons:

Sybehör i Källby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Källby så hittar du i de flesta tygaffärer i Källby från listan ovan också sybehör i Källby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Källby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Källby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Källby.

Tygfakta om orten Källby

I Källby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Källby. Nedan finns en del allmän information om Källby.

Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Yta: 135,82 hektar
Invånarantal: 1586, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Källby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Källby.

Sammanlagt hittade vi i Källby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Källby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Källby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Källby.