Tyger i Jonsered

Annons:
Bra och billiga tyger i Jonsered - här hittar du alla tygaffärer i Jonsered som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Jonsered. Om du är boende i eller i närheten av Jonsered och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Jonsered som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Jonsered så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Jonsered inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Jonsered.
Annons:

Tyg i Jonsered

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Jonsered. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Jonsered hos dessa sy- och tygbutiker i Jonsered.

Smällkaramell
Fabriksstråket 31
433 76 Jonsered

Annons:

Sybehör i Jonsered

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Jonsered så hittar du i de flesta tygaffärer i Jonsered från listan ovan också sybehör i Jonsered. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Jonsered som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Jonsered för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Jonsered.

Tygfakta om orten Jonsered

I Jonsered finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Jonsered. Nedan finns en del allmän information om Jonsered.

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Jonsered om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Jonsered.

Sammanlagt hittade vi i Jonsered 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Jonsered. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Jonsered som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Jonsered.