Tyger i Horred

Annons:
Bra och billiga tyger i Horred - här hittar du alla tygaffärer i Horred som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Horred. Om du är boende i eller i närheten av Horred och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Horred som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Horred så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Horred inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Horred.
Annons:

Tyg i Horred

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Horred. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Horred hos dessa sy- och tygbutiker i Horred.

VILLAGE
Linnevägen 5
519 31 Horred

Annons:

Sybehör i Horred

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Horred så hittar du i de flesta tygaffärer i Horred från listan ovan också sybehör i Horred. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Horred som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Horred för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Horred.

Tygfakta om orten Horred

I Horred finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Horred. Nedan finns en del allmän information om Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Horred om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Horred.

Sammanlagt hittade vi i Horred 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Horred. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Horred som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Horred.