Tyger i Hönö

Annons:
Bra och billiga tyger i Hönö - här hittar du alla tygaffärer i Hönö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hönö. Om du är boende i eller i närheten av Hönö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hönö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hönö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hönö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hönö.
Annons:

Tyg i Hönö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hönö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hönö hos dessa sy- och tygbutiker i Hönö.

Mauds Garn
Sandlyckevägen 37
475 42 Hönö


Norgårdens Interiör AB
Minkebergsvägen 1
475 40 Hönö


Texon Tyger Aktiebolag
Nötåsvägen 4
475 41 Hönö

Annons:

Sybehör i Hönö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hönö så hittar du i de flesta tygaffärer i Hönö från listan ovan också sybehör i Hönö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hönö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hönö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hönö.

Tygfakta om orten Hönö

I Hönö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hönö. Nedan finns en del allmän information om Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hönö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hönö.

Sammanlagt hittade vi i Hönö 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hönö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hönö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hönö.