Tyger i Hjo

Annons:
Bra och billiga tyger i Hjo - här hittar du alla tygaffärer i Hjo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hjo. Om du är boende i eller i närheten av Hjo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hjo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hjo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hjo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hjo.
Annons:

Tyg i Hjo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hjo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hjo hos dessa sy- och tygbutiker i Hjo.

Hem & Hobby i Hjo AB
Skövdevägen 47
544 32 Hjo


Mitt Broderi
Prästbolet Klockarebolet 1
544 94 Hjo


Ateljé Annie
Gate Kvarn
544 94 Hjo


Titt In i Rosenlund AB
Skövdevägen 43
544 32 Hjo

Annons:

Sybehör i Hjo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hjo så hittar du i de flesta tygaffärer i Hjo från listan ovan också sybehör i Hjo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hjo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hjo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hjo.

Tygfakta om orten Hjo

I Hjo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hjo. Nedan finns en del allmän information om Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hjo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hjo.

Sammanlagt hittade vi i Hjo 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hjo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hjo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hjo.