Tyger i Hisings Backa

Annons:
Bra och billiga tyger i Hisings Backa - här hittar du alla tygaffärer i Hisings Backa som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hisings Backa. Om du är boende i eller i närheten av Hisings Backa och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hisings Backa som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hisings Backa så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hisings Backa inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hisings Backa.
Annons:

Tyg i Hisings Backa

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hisings Backa. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hisings Backa hos dessa sy- och tygbutiker i Hisings Backa.

Hemtex AB
Transportgatan 1
422 46 Hisings Backa


Coop Forum
Transportgatan 19
422 46 Hisings Backa


JYSK
Transportgatan 1
422 46 Hisings Backa


KungSängen
Importgatan 7
422 46 Hisings Backa


IKEA
Transportgatan 23
422 46 Hisings Backa

Annons:

Sybehör i Hisings Backa

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hisings Backa så hittar du i de flesta tygaffärer i Hisings Backa från listan ovan också sybehör i Hisings Backa. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hisings Backa som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hisings Backa för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hisings Backa.

Tygfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hisings Backa. Nedan finns en del allmän information om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du också ta del av mer info om Hisings Backa om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hisings Backa.

Sammanlagt hittade vi i Hisings Backa 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hisings Backa. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hisings Backa som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hisings Backa.