Tyger i Hindås

Annons:
Bra och billiga tyger i Hindås - här hittar du alla tygaffärer i Hindås som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hindås. Om du är boende i eller i närheten av Hindås och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hindås som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hindås så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hindås inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hindås.
Annons:

Tyg i Hindås

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hindås. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hindås hos dessa sy- och tygbutiker i Hindås.

Hedängens Ullspinneri
Nissaråsvägen 30
438 98 Hindås

Annons:

Sybehör i Hindås

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hindås så hittar du i de flesta tygaffärer i Hindås från listan ovan också sybehör i Hindås. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hindås som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hindås för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hindås.

Tygfakta om orten Hindås

I Hindås finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hindås. Nedan finns en del allmän information om Hindås.

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hindås om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hindås.

Sammanlagt hittade vi i Hindås 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hindås. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hindås som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hindås.