Tyger i Hällekis

Annons:
Bra och billiga tyger i Hällekis - här hittar du alla tygaffärer i Hällekis som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hällekis. Om du är boende i eller i närheten av Hällekis och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hällekis som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hällekis så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hällekis inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hällekis.
Annons:

Tyg i Hällekis

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hällekis. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hällekis hos dessa sy- och tygbutiker i Hällekis.

Tryckvåg Teckenil AB
Stationshuset
533 74 Hällekis

Annons:

Sybehör i Hällekis

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hällekis så hittar du i de flesta tygaffärer i Hällekis från listan ovan också sybehör i Hällekis. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hällekis som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hällekis för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hällekis.

Tygfakta om orten Hällekis

I Hällekis finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hällekis. Nedan finns en del allmän information om Hällekis.

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hällekis om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hällekis.

Sammanlagt hittade vi i Hällekis 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hällekis. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hällekis som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hällekis.