Tyger i Grebbestad

Annons:
Bra och billiga tyger i Grebbestad - här hittar du alla tygaffärer i Grebbestad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Grebbestad. Om du är boende i eller i närheten av Grebbestad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Grebbestad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Grebbestad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Grebbestad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Grebbestad.
Annons:

Tyg i Grebbestad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Grebbestad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Grebbestad hos dessa sy- och tygbutiker i Grebbestad.

Niklasson Ann-Katrine
Nedre Långgatan 20
457 72 Grebbestad

Annons:

Sybehör i Grebbestad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Grebbestad så hittar du i de flesta tygaffärer i Grebbestad från listan ovan också sybehör i Grebbestad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Grebbestad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Grebbestad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Grebbestad.

Tygfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Grebbestad. Nedan finns en del allmän information om Grebbestad.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Grebbestad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Grebbestad.

Sammanlagt hittade vi i Grebbestad 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Grebbestad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Grebbestad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Grebbestad.