Tyger i Fritsla

Annons:
Bra och billiga tyger i Fritsla - här hittar du alla tygaffärer i Fritsla som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fritsla. Om du är boende i eller i närheten av Fritsla och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fritsla som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fritsla så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fritsla inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fritsla.
Annons:

Tyg i Fritsla

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fritsla. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fritsla hos dessa sy- och tygbutiker i Fritsla.

Fritsla Tyglager
Aratorpsvägen 14
511 71 Fritsla


Teckenil & Råvarulagret
Boråsvägen
511 72 Fritsla


Winter Hemtextil AB, Gunnar
Gärdebovägen 5
511 71 Fritsla

Annons:

Sybehör i Fritsla

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fritsla så hittar du i de flesta tygaffärer i Fritsla från listan ovan också sybehör i Fritsla. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fritsla som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fritsla för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fritsla.

Tygfakta om orten Fritsla

I Fritsla finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fritsla. Nedan finns en del allmän information om Fritsla.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fritsla om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fritsla.

Sammanlagt hittade vi i Fritsla 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fritsla. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fritsla som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fritsla.