Tyger i Fristad

Annons:
Bra och billiga tyger i Fristad - här hittar du alla tygaffärer i Fristad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fristad. Om du är boende i eller i närheten av Fristad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fristad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fristad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fristad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fristad.
Annons:

Tyg i Fristad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fristad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fristad hos dessa sy- och tygbutiker i Fristad.

Svenssons Teckenilhörna
Gamla Kyrkvägen 1
513 33 Fristad


Västgöta Broderi AB
Stora Vägen 23B
513 34 Fristad

Annons:

Sybehör i Fristad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fristad så hittar du i de flesta tygaffärer i Fristad från listan ovan också sybehör i Fristad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fristad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fristad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fristad.

Tygfakta om orten Fristad

I Fristad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fristad. Nedan finns en del allmän information om Fristad.

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fristad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fristad.

Sammanlagt hittade vi i Fristad 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fristad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fristad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fristad.