Tyger i Floda

Annons:
Bra och billiga tyger i Floda - här hittar du alla tygaffärer i Floda som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Floda. Om du är boende i eller i närheten av Floda och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Floda som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Floda så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Floda inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Floda.
Annons:

Tyg i Floda

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Floda. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Floda hos dessa sy- och tygbutiker i Floda.

Hemlängtan Lilla Nääs
Kvikullavägen 45
448 91 Floda

Annons:

Sybehör i Floda

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Floda så hittar du i de flesta tygaffärer i Floda från listan ovan också sybehör i Floda. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Floda som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Floda för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Floda.

Tygfakta om orten Floda

I Floda finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Floda. Nedan finns en del allmän information om Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Floda om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Floda.

Sammanlagt hittade vi i Floda 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Floda. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Floda som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Floda.