Tyger i Ed

Annons:
Bra och billiga tyger i Ed - här hittar du alla tygaffärer i Ed som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ed. Om du är boende i eller i närheten av Ed och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ed som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ed så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ed inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ed.
Annons:

Tyg i Ed

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ed. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ed hos dessa sy- och tygbutiker i Ed.

Commershuset i Ed AB
Jordbrovägen 16
668 32 Ed


EM Ed
Jordbrovägen 8
668 32 Ed

Annons:

Sybehör i Ed

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ed så hittar du i de flesta tygaffärer i Ed från listan ovan också sybehör i Ed. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ed som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ed för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ed.

Tygfakta om orten Ed

I Ed finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ed. Nedan finns en del allmän information om Ed.

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ed om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ed.

Sammanlagt hittade vi i Ed 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ed. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ed som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ed.