Tyger i Dalsjöfors

Annons:
Bra och billiga tyger i Dalsjöfors - här hittar du alla tygaffärer i Dalsjöfors som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Dalsjöfors. Om du är boende i eller i närheten av Dalsjöfors och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Dalsjöfors som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Dalsjöfors så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Dalsjöfors inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Dalsjöfors.
Annons:

Tyg i Dalsjöfors

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Dalsjöfors. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Dalsjöfors hos dessa sy- och tygbutiker i Dalsjöfors.

Dalsjöfors Trädgård
Boråsvägen 52
516 31 Dalsjöfors

Annons:

Sybehör i Dalsjöfors

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Dalsjöfors så hittar du i de flesta tygaffärer i Dalsjöfors från listan ovan också sybehör i Dalsjöfors. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Dalsjöfors som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Dalsjöfors för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Dalsjöfors.

Tygfakta om orten Dalsjöfors

I Dalsjöfors finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Dalsjöfors. Nedan finns en del allmän information om Dalsjöfors.

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Dalsjöfors om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Dalsjöfors.

Sammanlagt hittade vi i Dalsjöfors 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Dalsjöfors. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Dalsjöfors som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Dalsjöfors.