Tyger i Brastad

Annons:
Bra och billiga tyger i Brastad - här hittar du alla tygaffärer i Brastad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Brastad. Om du är boende i eller i närheten av Brastad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Brastad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Brastad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Brastad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Brastad.
Annons:

Tyg i Brastad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Brastad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Brastad hos dessa sy- och tygbutiker i Brastad.

Sitty Möbler
Fabriksvägen 1
454 31 Brastad

Annons:

Sybehör i Brastad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Brastad så hittar du i de flesta tygaffärer i Brastad från listan ovan också sybehör i Brastad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Brastad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Brastad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Brastad.

Tygfakta om orten Brastad

I Brastad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Brastad. Nedan finns en del allmän information om Brastad.

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Brastad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Brastad.

Sammanlagt hittade vi i Brastad 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Brastad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Brastad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Brastad.