Tyger i Bollebygd

Annons:
Bra och billiga tyger i Bollebygd - här hittar du alla tygaffärer i Bollebygd som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bollebygd. Om du är boende i eller i närheten av Bollebygd och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bollebygd som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bollebygd så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bollebygd inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bollebygd.
Annons:

Tyg i Bollebygd

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bollebygd. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bollebygd hos dessa sy- och tygbutiker i Bollebygd.

Nedergårdens Garn & Kläder
Stationsvägen 12
517 34 Bollebygd


Valvet Teckenil och Interiör AB
Göteborgsvägen 13
517 36 Bollebygd


Danex
Göteborgsvägen 28
517 34 Bollebygd


Nalles Garn of Sweden
Forsa Företagscenter
517 91 Bollebygd

Annons:

Sybehör i Bollebygd

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bollebygd så hittar du i de flesta tygaffärer i Bollebygd från listan ovan också sybehör i Bollebygd. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bollebygd som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bollebygd för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bollebygd.

Tygfakta om orten Bollebygd

I Bollebygd finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bollebygd. Nedan finns en del allmän information om Bollebygd.

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bollebygd om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bollebygd.

Sammanlagt hittade vi i Bollebygd 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bollebygd. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bollebygd som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bollebygd.