Tyger i Billdal

Annons:
Bra och billiga tyger i Billdal - här hittar du alla tygaffärer i Billdal som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Billdal. Om du är boende i eller i närheten av Billdal och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Billdal som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Billdal så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Billdal inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Billdal.
Annons:

Tyg i Billdal

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Billdal. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Billdal hos dessa sy- och tygbutiker i Billdal.

Garnstudio Sverige AB
Kungsporten 1G
427 50 Billdal


Hillhouse
Billdals Lindgång 8
427 39 Billdal

Annons:

Sybehör i Billdal

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Billdal så hittar du i de flesta tygaffärer i Billdal från listan ovan också sybehör i Billdal. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Billdal som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Billdal för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Billdal.

Tygfakta om orten Billdal

I Billdal finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Billdal. Nedan finns en del allmän information om Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Billdal om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Billdal.

Sammanlagt hittade vi i Billdal 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Billdal. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Billdal som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Billdal.