Tyger i Bengtsfors

Annons:
Bra och billiga tyger i Bengtsfors - här hittar du alla tygaffärer i Bengtsfors som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bengtsfors. Om du är boende i eller i närheten av Bengtsfors och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bengtsfors som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bengtsfors så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bengtsfors inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bengtsfors.
Annons:

Tyg i Bengtsfors

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bengtsfors. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bengtsfors hos dessa sy- och tygbutiker i Bengtsfors.

Kreativa Hagman Trading F:a
Franserudsvägen 34
666 32 Bengtsfors


Tygstället & Hälsokosten
Storgatan 12
666 30 Bengtsfors

Annons:

Sybehör i Bengtsfors

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bengtsfors så hittar du i de flesta tygaffärer i Bengtsfors från listan ovan också sybehör i Bengtsfors. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bengtsfors som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bengtsfors för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bengtsfors.

Tygfakta om orten Bengtsfors

I Bengtsfors finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bengtsfors. Nedan finns en del allmän information om Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bengtsfors om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bengtsfors.

Sammanlagt hittade vi i Bengtsfors 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bengtsfors. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bengtsfors som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bengtsfors.