Tyger i Askim

Annons:
Bra och billiga tyger i Askim - här hittar du alla tygaffärer i Askim som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Askim. Om du är boende i eller i närheten av Askim och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Askim som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Askim så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Askim inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Askim.
Annons:

Tyg i Askim

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Askim. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Askim hos dessa sy- och tygbutiker i Askim.

Myrins Teckenil AB
Hantverksvägen 12
436 33 Askim


Långelid Inredning, E
Askims Kyrkväg 46
436 42 Askim

Annons:

Sybehör i Askim

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Askim så hittar du i de flesta tygaffärer i Askim från listan ovan också sybehör i Askim. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Askim som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Askim för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Askim.

Tygfakta om orten Askim

I Askim finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Askim. Nedan finns en del allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Askim om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Askim.

Sammanlagt hittade vi i Askim 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Askim. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Askim som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Askim.