Tyger i Angered

Annons:
Bra och billiga tyger i Angered - här hittar du alla tygaffärer i Angered som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Angered. Om du är boende i eller i närheten av Angered och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Angered som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Angered så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Angered inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Angered.
Annons:

Tyg i Angered

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Angered. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Angered hos dessa sy- och tygbutiker i Angered.

JYSK
Storås Industrigata 2
424 69 Angered

Annons:

Sybehör i Angered

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Angered så hittar du i de flesta tygaffärer i Angered från listan ovan också sybehör i Angered. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Angered som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Angered för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Angered.

Tygfakta om orten Angered

I Angered finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Angered. Nedan finns en del allmän information om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Angered om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Angered.

Sammanlagt hittade vi i Angered 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Angered. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Angered som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Angered.