Tyger i Älvängen

Annons:
Bra och billiga tyger i Älvängen - här hittar du alla tygaffärer i Älvängen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Älvängen. Om du är boende i eller i närheten av Älvängen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Älvängen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Älvängen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Älvängen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Älvängen.
Annons:

Tyg i Älvängen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Älvängen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Älvängen hos dessa sy- och tygbutiker i Älvängen.

JYSK
Älvvägen 1
446 37 älvängen


Älvängens Garn & Teckenil
Göteborgsvägen 80
446 32 Älvängen


Persgårdens Tyg & Syateljé
Kapellvägen 9
446 32 Älvängen

Annons:

Sybehör i Älvängen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Älvängen så hittar du i de flesta tygaffärer i Älvängen från listan ovan också sybehör i Älvängen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Älvängen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Älvängen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Älvängen.

Tygfakta om orten Älvängen

I Älvängen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Älvängen. Nedan finns en del allmän information om Älvängen.

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Älvängen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Älvängen.

Sammanlagt hittade vi i Älvängen 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Älvängen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Älvängen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Älvängen.