Tyger i Alingsås

Annons:
Bra och billiga tyger i Alingsås - här hittar du alla tygaffärer i Alingsås som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Alingsås. Om du är boende i eller i närheten av Alingsås och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Alingsås som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Alingsås så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Alingsås inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Alingsås.
Annons:

Tyg i Alingsås

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Alingsås. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Alingsås hos dessa sy- och tygbutiker i Alingsås.

AFRICAN Craft & Art
Österängsvägen 8
441 91 Alingsås


Pias Tyger
Färgaregatan 8
441 30 Alingsås


Alingsås Garn och Tillbehör AB
Stora Torget 4
441 30 Alingsås


JYSK
Hemvägen 20A
441 40 Alingsås


Stick-Galleriet i Alingsås
Kungsgatan 40
441 31 Alingsås


Centrum Manufaktur Nilsson AB
Norra Strömgatan 38
441 31 Alingsås


Tuulas Hemtextil
Linneforsvägen 25
441 50 Alingsås


Affärshuset Storken
Kungsgatan 29
441 30 Alingsås


Ringwall Tagel & Tyg
Valhallagatan 16A
441 51 Alingsås


Alingsås Tapetserar Verkstad
Alströmersgatan 5
441 31 Alingsås


Tyglagret Annie & Compani HB
Kungsgatan 40
441 31 Alingsås


Alingsås symaskiner
Torggatan 7B
441 30 Alingsås


Kläomverkstan Ängbo
Kindgatan 4
441 51 Alingsås

Annons:

Sybehör i Alingsås

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Alingsås så hittar du i de flesta tygaffärer i Alingsås från listan ovan också sybehör i Alingsås. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Alingsås som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Alingsås för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Alingsås.

Tygfakta om orten Alingsås

I Alingsås finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Alingsås. Nedan finns en del allmän information om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Alingsås om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Alingsås.

Sammanlagt hittade vi i Alingsås 13 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Alingsås. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Alingsås som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Alingsås.