Tyger i Surahammar

Annons:
Bra och billiga tyger i Surahammar - här hittar du alla tygaffärer i Surahammar som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Surahammar. Om du är boende i eller i närheten av Surahammar och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Surahammar som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Surahammar så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Surahammar inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Surahammar.
Annons:

Tyg i Surahammar

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Surahammar. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Surahammar hos dessa sy- och tygbutiker i Surahammar.

Mias Quiltbod
Hjulmakarvägen 12
735 31 Surahammar


Aders Möbler AB
Enbärsvägen 10
735 37 Surahammar


Presenter & Tyger
Köpmangatan 14
735 31 Surahammar

Annons:

Sybehör i Surahammar

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Surahammar så hittar du i de flesta tygaffärer i Surahammar från listan ovan också sybehör i Surahammar. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Surahammar som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Surahammar för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Surahammar.

Tygfakta om orten Surahammar

I Surahammar finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Surahammar. Nedan finns en del allmän information om Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Surahammar om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Surahammar.

Sammanlagt hittade vi i Surahammar 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Surahammar. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Surahammar som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Surahammar.