Tyger i Sala

Annons:
Bra och billiga tyger i Sala - här hittar du alla tygaffärer i Sala som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sala. Om du är boende i eller i närheten av Sala och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sala som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sala så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sala inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sala.
Annons:

Tyg i Sala

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sala. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sala hos dessa sy- och tygbutiker i Sala.

Buskul
Norrbygatan 8
733 30 Sala


Linneskåpet AB
Rådmansgatan 15
733 30 Sala


Garner Å Sånt
Norrbygatan 12
733 31 Sala


JYSK
Fridhemsgatan 3
733 39 Sala

Annons:

Sybehör i Sala

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sala så hittar du i de flesta tygaffärer i Sala från listan ovan också sybehör i Sala. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sala som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sala för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sala.

Tygfakta om orten Sala

I Sala finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sala. Nedan finns en del allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sala om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sala.

Sammanlagt hittade vi i Sala 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sala. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sala som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sala.