Tyger i Köping

Annons:
Bra och billiga tyger i Köping - här hittar du alla tygaffärer i Köping som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Köping. Om du är boende i eller i närheten av Köping och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Köping som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Köping så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Köping inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Köping.
Annons:

Tyg i Köping

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Köping. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Köping hos dessa sy- och tygbutiker i Köping.

Hasta AB
Rosenlundsgatan 13
731 50 Köping


Hema Manufaktur
Östra Långgatan 4
731 32 Köping


Nya Rum
Östra Långgatan 6
731 32 Köping


Normans Möbler Eftr. AB
Ringvägen 75
731 33 Köping


Hästens Sängar AB
Nya Hamnvägen 7
731 36 Köping


JYSK
Nya Hamnvägen 1
731 36 Köping

Annons:

Sybehör i Köping

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Köping så hittar du i de flesta tygaffärer i Köping från listan ovan också sybehör i Köping. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Köping som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Köping för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Köping.

Tygfakta om orten Köping

I Köping finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Köping. Nedan finns en del allmän information om Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Köping om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Köping.

Sammanlagt hittade vi i Köping 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Köping. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Köping som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Köping.