Tyger i Hallstahammar

Annons:
Bra och billiga tyger i Hallstahammar - här hittar du alla tygaffärer i Hallstahammar som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hallstahammar. Om du är boende i eller i närheten av Hallstahammar och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hallstahammar som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hallstahammar så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hallstahammar inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hallstahammar.
Annons:

Tyg i Hallstahammar

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hallstahammar. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hallstahammar hos dessa sy- och tygbutiker i Hallstahammar.

Inga-Lill M:s Garnstuga
Hammartorget 5
734 30 Hallstahammar


Agnetas Tyger & Ting
Hammartorget 20
734 30 Hallstahammar

Annons:

Sybehör i Hallstahammar

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hallstahammar så hittar du i de flesta tygaffärer i Hallstahammar från listan ovan också sybehör i Hallstahammar. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hallstahammar som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hallstahammar för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hallstahammar.

Tygfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hallstahammar. Nedan finns en del allmän information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hallstahammar om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hallstahammar.

Sammanlagt hittade vi i Hallstahammar 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hallstahammar. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hallstahammar som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hallstahammar.