Tyger i Fagersta

Annons:
Bra och billiga tyger i Fagersta - här hittar du alla tygaffärer i Fagersta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fagersta. Om du är boende i eller i närheten av Fagersta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fagersta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fagersta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fagersta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fagersta.
Annons:

Tyg i Fagersta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fagersta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fagersta hos dessa sy- och tygbutiker i Fagersta.

Västanfors Garn & Handarbete
Järnvägsgatan 3
737 32 Fagersta


Gunillas Teckenil Gunilla Danielsson
Järnvägsgatan 3
737 32 Fagersta


Liljan, Köpmanhuset
Stationsvägen 12
737 40 Fagersta


Petterssons Möbelaffär AB Ludvig
Virsbovägen 2
737 30 Fagersta

Annons:

Sybehör i Fagersta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fagersta så hittar du i de flesta tygaffärer i Fagersta från listan ovan också sybehör i Fagersta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fagersta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fagersta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fagersta.

Tygfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fagersta. Nedan finns en del allmän information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fagersta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fagersta.

Sammanlagt hittade vi i Fagersta 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fagersta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fagersta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fagersta.